سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

چرایی تعطیلی آخر هفته های مراکز واکسیناسیون

دو روز آخر هفته که از راه می رسد، به یکباره مراکز تجمیعی واکسیناسیون در اغلب استان ها تعطیل می شوند. در حالی که معلوم نیست، واکسن ندارند و یا اینکه نیروها خسته می شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 03
کد خبر: ۱۰۰۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر تعطیلی مراکز تجمیعی واکسیناسیون در دو روز آخر هفته، چند وقتی هست که با گلایه و اعتراض مردم همراه بوده و هیچ وقت هم مشخص نمی‌شود که واقعاً علت تعطیلی این مراکز چیست.

در حالی که انتظار می‌رود روند واکسیناسیون در روزهای پایانی که وقت آزاد مردم بیشتر است، سرعت بگیرد، اما متأسفانه عکس این موضوع اتفاق می‌افتد و شاهد تعطیلی مراکز تجمیعی واکسیناسیون در اغلب استان‌ها هستیم. این وضعیت حتی در تهران هم مشاهده می‌شود. در عین حال، در استان اصفهان و دیگر استان‌ها نیز چنین وضعیتی را شاهد هستیم.

کمال حیدری رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: به دلیل نبود واکسن در استان اصفهان تعطیلی مراکز واکسیناسیون تمدید شد.

وی در خصوص شروع فعالیت مجدد مراکز واکسیناسیون در اصفهان، خاطرنشان کرد: از روز شنبه ۱۳ شهریور تنها برای افرادی که پیامک ارسال می‌شود، به مراکز مشخص شده در پیامک مراجعه کنند، افراد برای تزریق دوز اول و دوم به مراکز واکسیناسیون دعوت می‌شوند.

یکی دیگر از مشکلات مراکز تجمیعی واکسیناسیون، نوع واکسنی است که هموطنان تقاضا دارند به آنها تزریق شود، در حالی که این حق انتخاب در برخی مراکز واکسیناسیون امکان پذیر است و همین مسئله باعث شده که هموطنان متوقع شوند نوع واکسن را خودشان انتخاب کنند. به طوری که برخی افراد هنگام مراجعه متقاضی واکسن آسترازنکا یا سینوفارم هستند. البته برخی هم اسپوتنیک و برکت می‌خواهند که با توجه به تعداد واکسن‌های وارداتی و داخلی، سهم سینوفارم فعلاً بیشتر است.

طبق گزارش وزارت بهداشت، تا روز گذشته ۱۹ میلیون و ۲۹۷ هزار و ۵۸۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۹ میلیون و ۴۰۷ هزار و ۳۱۱ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند.

بر همین اساس، مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۲۸ میلیون و ۷۰۴ هزار و ۸۹۳ دوز رسید.

هر چند گفته می‌شود علت تعطیلی مراکز تجمیعی واکسیناسیون در روزهای آخر هفته به علت نبود واکسن است، اما کمبود نیروی انسانی و واکسیناتور نیز از مشکلات این مراکز است. زیرا، توان نیروها که از اول هفته با توان کامل خدمت می‌کنند، با رسیدن به روزهای پایانی هفته تحلیل می‌رود و در نتیجه مجبور به تعطیلی مراکز می‌شوند.

به نظر می‌رسد که افزایش تعداد مراکز واکسیناسیون و اضافه شدن نیروهای بیشتری برای خدمت به شهروندان، می‌تواند از تحلیل توان نیروها در پایان هفته جلوگیری کند.

حالا با ورود دو محموله واکسن در دو روز آخر هفته که بیش از ۶ میلیون و ۴۵۰ هزار دوز واکسن است، باید از روز شنبه شاهد بازگشایی مراکز تعطیل شده و سرعت گرفتن واکسیناسیون باشیم.

با رسیدن به قله پیک پنجم کرونا در اغلب استان‌ها، باید شرایطی رقم بخورد که مانع از بروز پیک ششم شود. زیرا، در این صورت، باید دوباره شاهد روزهای تلخ کرونایی باشیم. بنابراین، رعایت پروتکل‌های بهداشتی همراه با سرعت گرفتن واکسیناسیون، می‌تواند ما را به ایمنی جمعی در کشور نزدیک کند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار